Ticket-info

Hoe kom ik aan kaartjes voor de Fringe?
  • Online: kies je voorstelling(en) in het programma (dat wordt binnenkort bekend) op deze website en selecteer de datum en tijd van je keuze. Je kunt betalen met iDeal, Paypal of creditcard. Na betaling ontvang je een e-mail met daarin je ticket(s). Vragen, opmerkingen of problemen met online kaartverkoop? Stuur een mailtje naar tickets@amsterdamfringe.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
 
  • Bij de Fringe Kassa naast de Fringe tent op het Leidsebosje (vlakbij het Leidseplein). De Fringe Kassa is open van 3 tot en met 13 september van 12:00 (in het weekend) of 15:00 (doordeweeks) tot 22:00 uur.  
 
  • Op de voorstellingslocatie Vanaf een half uur voor aanvang.

Let op: Bij de Fringe Kassa kunt u met PIN of Creditcard betalen, bij de kassa’s op de verschillende locaties alleen contant. 


Ticketprijzen Amsterdam Fringe Festival    
Korte voorstelling ( < 30 minuten): € 7 
Lange voorstelling ( > 30 minuten): € 11
Uitzonderingen: check de voorstellingspagina op de site of de krant
Leveringsvoorwaarden

Voorwaarden Kaartverkoop Amsterdam Fringe Festival (ondergebracht in Stichting De Theaterdagen, hierna AFF)

Alle door AFF, danwel door derdengedaneaanbiedingen, (programma-) aankondigingen, mededelingen of anderszins verschafte informatie en prijsopgavenzijnvrijblijvend. AFF aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten in door AFF en door derden aan de bezoeker gedane aankondigingen, aanbiedingen, mededelingen of anderszins verschafte informatie en prijsopgaven, dan wel voor fouten gemaakt bij de (voor-) verkoop van plaatsbewijzen door derden, daaronder begrepen de zogenaamde voorverkoopadressen.

 Indien dit hem/haarwordtverzocht, is de bezoeker te allen tijde verplicht zijn toegangsbewijs en enige kaart die rechtgeeft op korting op dit toegangsbewijs aan als zodanig kenbare functionarissen van AFF te tonen. Het toegangsbewijs dient in ieder geval te worden getoond bij binnenkomst van de ruimtewaar de voorstelling plaatsvindt.

Gekochte toegangsbewijzen worden niet teruggenomen of geruild voor toegangsbewijzen voor een andere voorstelling. Het staat iedere bezoeker vrij om gekochte toegangsbewijzen door te verkopen, of met andere bezoekers te ruilen. Slechts als van de zijde van AFF de voorstelling wordt afgelast heeft de bezoekerrecht op restitutie van het gehele aankoopbedrag (of desgewenst toegangskaarten voor een andere voorstelling). AFF behoudt het recht om voorstellingen uiterlijk op aanvangstijd af te gelasten. Indien een voorstelling wordt afgelast zal AFF de bezoeker, indien mogelijk, zo spoedig mogelijk persoonlijk op de hoogte brengen middels e-mail of telefonisch.