Art Industry Office

De Fringe professionals' desk
Amsterdam Fringe Festival wil u, als professional op het gebied van programmering, organisatie van festivals en/of scouting en boekingen, uitnodigen van ons internationale netwerk te profiteren. Daarom is er de Art Industry Office
de professionals' desk van het Amsterdam Fringe Festival die u helpt bij het ontdekken van nieuw talent en nieuwe producties. 

Hoe meldt u zich aan voor de Art Industry Office?
 
Via de website kunt u een accreditatie aanvragen bij de Art Industry Office. U kunt zich tot 28 augustus 2015 aanmelden als professional bij de Art Industry Office tot 28 augustus 2015 
Let op: sommige voorstellingen en activiteiten hebben een beperkte publiekscapaciteit en raken snel uitverkocht. We raden u daarom aan op tijd een accreditatie aan te vragen.

Wat kan de Art Industry Office voor u betekenen?
Als geaccrediteerd professional kunt u terecht bij ons Art Industry loket voor al uw vragen over het festival, het programma en de artiesten en komt u in aanmerking voor vrijkaarten.
Wilt u met uw expertise bijdragen aan de ‘next generation’ makers en en passant alvast de helden van morgen ontmoeten? - Bezoek dan een van de exclusieve Promoters’ brunches tijdens het festival.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Art Industry Office via artindustryoffice@tf.nl
Promoters' Brunches

Amsterdam Fringe Festival organiseert elk jaar Promoters' Brunches: de gelegenheid voor theatermakers en gezelschappen van de Fringe om in een gezellige en informele setting (inter)nationale programmeurs, scouts en curators te ontmoeten en onder het genot van een kopje koffie en een croissantje meer te leren over hoe het theaterveld in elkaar steekt (en hoe je voet aan wal krijgt).

We nodigen u als professional van harte uit bij de brunches aan te schuiven en in ontspannen sfeer kennis te maken met nieuwe makers en hun werk. 

Om u aan te melden of voor verdere informatie kunt u een email sturen naar: artindustryoffice [@] amsterdamfringe.nl.