Art Industry Office

De Fringe professionals' desk
Amsterdam Fringe Festival wil u, als professional op het gebied van programmering, organisatie van festivals en/of scouting en boekingen, uitnodigen van ons internationale netwerk te profiteren. Daarom is er de Art Industry Office:
de professionals' desk van het Amsterdam Fringe Festival die u helpt bij het ontdekken van nieuw talent en nieuwe producties. 

De Art Industry Office maakt u wegwijs in de wereld van Amsterdam Fringe Festival met persoonlijk advies en de heetste tips over het festivalprogramma. Daarnaast bieden we u met een speciaal programma gericht op professionals de mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden en uw kennis en vaardigheden aan te scherpen.

Hoe meldt u zich aan voor de Art Industry Office?
 
Via de website kunt u een accreditatie aanvragen bij de Art Industry Office. Met deze accreditatie kunt u tickets reserveren en heeft u toegang tot speciale professionals activiteiten, zoals de Promoters' Brunches. U kunt zich aanmelden als professional bij de Art Industry Office tot 28 augustus 2014

Let op: sommige voorstellingen en activiteiten hebben een beperkte publiekscapaciteit en raken snel uitverkocht. We raden u daarom aan op tijd een accreditatie aan te vragen.

Programma 2014
Amsterdam Fringe Festival presenteert van 4 t/m 14 september 2014 ruim 80 voorstellingen van onafhankelijke, vernieuwende en experimentele makers op meer dan 40 locaties in Amsterdam. Een divers en inspirerend programma waarin het internationale karakter van de Fringe goed zichtbaar is. Meer informatie over het programma van 2014 kunt u binnenkort vinden op onze website

Naast de voorstellingen biedt Amsterdam Fringe Festival een uitgebreid programma speciaal voor professionals uit de podiumkunsten. Hieronder alvast een overzicht van deze activiteiten: 

  • 4 september Opening Amsterdam Fringe Festival
  • 5 september Promoters' Brunch
  • 8 & 9 september Moving Meetings - program for international theatre professionals
  • 10 september Dag van de Programmering i.s.m. Het Nederlands Theater Festival
  • 12 september Promoters' Brunch
  • 14 september Uitreiking Dioraphte Amsterdam Fringe Awards   


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Art Industry Office via artindustryoffice@tf.nl

Meld u nu aan als professional! Klik hier om een accreditatie aan te vragen vóór 28 Augustus 2014.
lees verder »

Servicemenu

Pers Contact Keep me posted English