Privacy statement

Amsterdam Fringe Festival (hierna: AFF) respecteert je privacy. AFF verzamelt geen persoonsgegevens over jou tijdens je bezoek aan onze website, tenzij je ervoor kiest die informatie aan ons te verstrekken.

Gebruik van de verstrekte persoonsgegevens 
AFF gebruikt de door jou verstrekte gegevens om de je de verzochte informatie of theaterkaartjes te kunnen sturen en om je te informeren over activiteiten in de toekomst. AFF kan besluiten bepaalde gegevens te bewaren en te verstrekken indien dit noodzakelijk is om de rechten van AFF of derden te beschermen. In andere gevallen verstrekt AFF je persoonsgegevens zonder toestemming niet aan derden, tenzij de wet ons daartoe verplicht.

Doorklikken naar andere sites
Op de pagina’s van de AFF website wordt de mogelijkheid geboden door te klikken naar websites van andere bedrijven. AFF draagt geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de omgang met persoonsgegevens door partijen van die andere websites. AFF raadt je dan ook het beleid of statement t.a.v. de werking en bescherming van persoonsgegevens van deze niet – AFF – sites zorgvuldig te lezen, daar de voorwaarden op die sites kunnen afwijken van de voorwaarden van het AFF.

Je rechten
Je hebt recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van je gegevens, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens. Indien je van een van deze rechten gebruik wilt maken of indien je vragen hebt over ons privacybeleid kunt je ons per e-mail bereiken via pam@tf.nl.

Contact
Voor vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens door AFF kun je een e-mail sturen naar Pam de Sterke: pam@tf.nl.

Wijzigingen
AFF behoudt zich het recht voor deze Privacy Statement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. AFF adviseert je dan ook regelmatig deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd.

Deze versie is opgesteld op 14 juni 2012


Servicemenu

Pers Contact Keep me posted English