7 Singels Route - PS|theater

Spring achterop de fiets en rij linea recta zestig jaar terug in de tijd. Grindbakken, keukengerei, een wc-pot of een fietsbel; de hoorspelmakers van PS|theater halen alles uit de kast om het verhaal van de 8-jarige Han en zijn eigen buslijn tot leven te brengen.
Op een fiets rijdt Han dagelijks een parcours af; dit is zijn buslijn. Een stempelautomaat, tijdschema's, haltes, collega-buschauffeurs en passagiers maken zijn buslijn compleet. Hij heeft steeds andere mensen achterop: zijn juffrouw, opa, geheime liefde Roosje of vrienden. Han beleeft ongekende avonturen en zijn fantasie lijkt steeds meer werkelijkheid te worden...

De 7 Singels Route is een live uitgevoerd hoorspel gemaakt door muzikanten en theatermakers die zijn afgestudeerd aan de muziektheatermaster T.I.M.E. van het Koninklijk Conservatorium. Met de meest vreemde objecten en instrumenten weten zij de tijd op te roepen van toen geluk nog heel gewoon was. Een pollepel en een rasp worden zo een stempelmachine, een rietje maakt het geluid van de eerste automatische deuren.
De 7 Singels Route is een voorstelling en een kijkje achter de schermen in één.

De 7 Singels Route is een voorstelling van het Leidse gezelschap PS|theater. Zij stonden eerder op het Amsterdam Fringe Festival met de succesvolle voorstellingen Edward 2 en Mensch.
Schrijf een notitie over '7 Singels Route - PS|theater'.
Je moet inloggen om een notitie te kunnen schrijven
SMS recensies
Recenseer deze voorstelling! SMS ‘FRINGE 2’ + jouw recensie naar 5030.
Er zijn nog geen recensies
Cast & Credits Regie: Pepijn Smit // Hoorspel: Tijs Huys, Rian Evers, Pauline ten Böhmer // Tekst: Han Ruijgrok // Dramaturgie: Erica Smits //

Duur voorstelling: 45mins.
Standplaats: Nederland
Genre Categorieën: Theater, Music (Theater)

Servicemenu

Pers Contact Keep me posted English