Fringe Opening Party - Amsterdam Fringe Festival 2012

Fringe Opening Party

Het officiële openingsfeest van het Amsterdam Fringe Festival. De start van 10 dagen lang magenta gekleurde gekte in de stad. Ontmoet de acteurs, fringers, makers en muzikanten. Dans, drink en feest met ons in de Fringe tent.

Eindigden we vorige jaren nog met een feest, dit jaar besloten we om nu eens met de party te beginnen. Wie zich de befaamde rollerdisco van 2011 herinnert weet in wat voor dol-dwaze sferen je kunt belanden.

Het Amsterdam Fringe Festival barst dit jaar los met het tegendraadse broertje van de jaarlijkse Troonrede van het Nederlands Theater. Filosoof en levenskunstenaar Koenijn start een nieuwe traditie met de Straat van het Theater. 

Vervolgens kun je vanaf 20.00 eten, drinken, dansen  en optredens zien in de Fringe Tent , waaronder om 22.00 een spetterende performance door ska-band Mr. Wallace .

Ook draait DJ Ian Martin een Italo Disco night. Wees voorbereid, want vanavond zullen je voeten branden op de dansvloer terwijl je afreist naar hogere sferen: Ian Martin is in the house!
Line-Up 18.00-19.30  LED Light District Street Competition

19:30 De Straat van het Theater

20:00 Italo Disco met Ian Martin

22.00 Mr. Wallace

23.00 Italo Disco met Ian Martin