B-side Boogie - Muna Shirwa

Muna Dada is een dromer die de aarde rood kleurt, die graag naar de lucht kijkt en van wie bomen mogen praten. Zwevend over de grenzen kleurt ze graag buiten de lijnen. Hongerig naar innerlijke vrede en haar geheime symfonieën te dirigeren  wilt Muna zichzelf laten zien maar vooral zich laten horen. Met B-side Boogie neemt ze je mee op expeditie van verhalen uit haar jeugd en haar reis tot nu toe. Dit zal ze doen door middel van vertelling, zang en voordracht.  

Muna Shirwa is woordkunstenares, theatermaker, Oost Afrikaans, maar vooral vrouw. Ze zingt, creëert en geeft les in creatief schrijven. Op het podium staat zij bekend onder de pseudonaam “Azahlee”. Azahlee betekent zij die zingt in het Swahili. Verder maakt ze deel uit van de PoetryCircleNowhere. In november 2011, tijdens Black Magic Woman Festival, heeft ze de openpodium wedstrijd van Fringe gewonnen en zich daarmee gekwalificeerd als onderdeel van Fringe Festival 2012.  
Schrijf een notitie over 'B-side Boogie - Muna Shirwa'.
Je moet inloggen om een notitie te kunnen schrijven
SMS recensies
Recenseer deze voorstelling! SMS ‘FRINGE 5’ + jouw recensie naar 5030.
Fantastic! Everything was good! Go! Go! Go!
Notitie van 316519****** op 14 september 18:07
Cast & Credits Regie, tekst en concept: Muna Shirwa // Spel: Muna Shirwa en Claudio Ritveld// Componist & muziekbewerker: Claudius de Krentenkoning // Foto: Jennifer Perez // 

Duur voorstelling: 30mins.
Standplaats: Nederland
Naam fotograaf: Jennifer Perez
Genre Categorieën: Theater, Music (Theater), Performance & Live art

Servicemenu

Pers Contact Keep me posted English