The Story of The Einstein Girl - Annemarie Hagenaars

Het is 1932, een paar maanden voordat Hitler aan de macht komt. Een jonge vrouw ligt bewusteloos in de bossen bij Berlijn. Naast haar op de grond vindt men een strooibiljet met daarop een aankondiging van een lezing van Albert Einstein. Als ze wakker wordt in het ziekenhuis, blijkt dat ze haar geheugen kwijt is. Dan begint de zoektocht naar wie ze is.

Het verhaal van Het Einstein Meisje is geïnspireerd op het boek Het Einstein Meisje van Philip Sington, origineel The Einstein Girl, in het Nederlands uitgegeven door Uitgeverij Sijthoff, en wordt mede mogelijk gemaakt door de Dienst Kunst en Cultuur van de gemeente Rotterdam.

Annemarie Hagenaars (1984) studeerde Sterrenkunde aan de Universiteit Leiden en Grondslagen van de Natuurkunde aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast volgde zij lessen aan de Arnhemse Toneelschool en aan het befaamde instituut  The Lee Strasberg Theatre and Film Institute in New York.
In april 2012 studeerde zij aan de Malisa Theatre Academy in New York en maakte daar met regisseur Michael Luggio de Engelse versie The Story of The Einstein Girl. Het verhaal van Het Einstein Meisje / The Story of The Einstein Girl is haar eerste eigen theaterproductie.

Deze voorstelling wordt in het Engels gespeeld.
Schrijf een notitie over 'The Story of The Einstein Girl - Annemarie Hagenaars'.
Je moet inloggen om een notitie te kunnen schrijven
SMS recensies
Recenseer deze voorstelling! SMS ‘FRINGE 57’ + jouw recensie naar 5030.
the blues!
Notitie van 316116****** op 15 september 19:49
dit is de beste voorstellin die ik ooit heb gezien, chapeau mise en flip
Notitie van 316189****** op 14 september 1:36
helemaal fa2
Notitie van 316535****** op 14 september 1:35
jeetjemineetje
Notitie van 316836****** op 14 september 0:38
Waanzinnig decor en setting, en intiem spel tussen vier jonge, getalenteerde acteurs. Begeleid door fantastische mondharmonica
Notitie van 316194****** op 9 september 20:44
Cast & Credits Regie: Sylvia Weening (Nederlandse versie), Michael Luggio (Engelse versie) // Tekst: Annemarie Hagenaars i.s.m. Sylvia Weening // Spel: Annemarie Hagenaars // Geïnspireerd op de roman Het Einstein Meisje van Philip Sington.

Duur voorstelling: 50mins.
Standplaats: Nederland
Genre Categorieën: Theater, Language No Problem

Servicemenu

Pers Contact Keep me posted English