Fringe FUEL

Als de maatschappij faalt, wacht dan niet tot iemand anders het voor je opknapt- DO IT YOURSELF! Empower jezelf met Fringe FUEL en ga aan de slag. Want de beste manier om je voor te bereiden op de toekomst, is door ‘m zelf uit te vinden.  

Fringe FUEL is een programma voor de individuele ontwikkeling en empowerment van professionals in de podiumkunsten. De evenementen en masterclasses, die zich op het grensvlak tussen theorie en praktijk bevinden, zijn toegespitst op het ontwikkelen van praktische strategieën voor duurzame artistieke en economische groei. Het Amsterdam Fringe Festival brengt onder de noemer Fringe FUEL professionals uit de podiumkunsten, hun creatieve collega’s, toekomstige zakenpartners en publiek bijeen om een sociale uitwisseling op gang te brengen en aan te zetten tot het denken over hedendaagse en toekomstige sociaaleconomische uitdagingen. Fringe FUEL is samengesteld door Krystian Lada.
Voorstellingen
Do It Yourself! Night

Do It Yourself! NIGHT

Het eerste ruilhandel-evenement van Amsterdam! Wereldwijd is het financiële systeem ingestort - laten we daarom geld er buiten houden en goederen en diensten ruilen in plaats van ervoor te betalen. De vraag is niet hoe we financieel kunnen overleven, maar hoe we de wereld gaan veranderen.
meer informatie »
Fringe MBA

Fringe MBA

Een intensieve masterclass voor professionals in de podiumkunsten op basis van eigen case studies en geleid door een groep internationale experts uit de kunstwereld en het commerciële bedrijfsleven. Dit programma is uniek omdat het jouw actuele projecten en vragen als uitgangspunt neemt en individuele oplossingen biedt.
meer informatie »
Promoters' Brunch

Promoters' Brunch - Fringe Fuel

Niet één maar wel drie verschillende netwerkbijeenkomsten waar theatermakers en gezelschappen kunnen brunchen met (inter)nationale festivalprogrammeurs, scouts en curators van artist residencies. Geniet van je boterham en neem de tijd om duurzame professionele relaties te ontwikkelen.
meer informatie »
Masterclass Festival and Event Management

Masterclass Festival and Event Management by Paul Gudgin - Fringe FUEL

Een intensief tweedaags programma speciaal voor iedereen die betrokken is bij het opzetten, ontwikkelen en leiden van festivals en evenementen. Dit is een zeer praktijkgerichte cursus bomvol ideeën en voorbeelden, gegeven door de voormalig algemeen directeur van het grootste festival voor de kunsten ter wereld, The Edinburgh Festival Fringe.
meer informatie »